Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Η ΕΑ ακύρωσε ένα Star Wars Battlefront spin-off πέρσι

*
Η EA φαίνεται πως ακύρωσε ένα Star Wars Battlefront spin-off πέρσι, όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ ιστοσελίδων του εξωτερικού. Η παραγωγή είχε κωδική ονομασία Viking και θα κυκλοφορούσε το 2020 για τα συστήματα νέας γενιάς, προσφέροντας στοιχεία open world. Όπως φαίνεται, το χρονοδιάγραμμά του δεν τηρήθηκε και έτσι η ΕΑ αναγκάστηκε να το ακυρώσει. Έξι διαφορετικά άτομα που συμμετείχαν στο project μίλησαν και σημείωσαν ότι η EA Vancouver είχε ξεκινήσει τη δουλειά και η Criterion μπήκε στο παιχνίδι τη στιγμή που άρχισαν να εμφανίζονται τα προβλήματα. Και οι περισσότεροι αναφέρουν πως η ταυτόχρονη ανάπτυξη σε διάφορα σημεία του πλανήτη χωρίς την κατάλληλη επικοινωνία και συνεννόηση, οδήγησαν στο χάος αυτό. Σε ότι αφορά τα Star Wars games που ετοιμάζονται, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ΕΑ εργάζεται πάνω σε ένα sequel για το Star Wars Jedi: Fallen Order, καθώς και σε ένα μικρότερης εμβέλειας ξεχωριστό game που θα ετοιμάζει η EA Motive στον Καναδά.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*